Menu weselne Diamentowe
Obiad | Półmisek mięs | Deser | Zimna płyta | Kolacja
Obiad | Półmisek mięs | Deser | Zimna płyta | Kolacja
Domowy rosół z makaronem
Półmisek mięs [2,5 szt./os.]:
Ziemniaki gotowane z koperkiem, kluski śląskie
Tort ślubny
Ciasta (we własnym zakresie)
Owoce sezonowe (3 rodzaje)
Kawa lub herbata
Półmisek wędlin (szynka swojska, kiełbasa swojska, salceson, kabanos)
Roladki serowe (z łososiem, szpinakiem i puszystym serkiem; z serem żółtym, salami, rukolą)
Tymbaliki drobiowe
Domowy pasztet i jajka faszerowane
Śledzie po żydowsku z rodzynkami i czerwoną cebulą
Na ciepło: brokuły i pieczarki panierowane, paski z kurczaka w sezamie
Dwa rodzaje sałatek do wyboru:
(jarzynowa, pieczarkowa, porowo-jajeczna, selerowa, grecka, włoska, hiszpańska)
Pieczywo mieszane
Kolacja I:
Kolacja II:
Kolacja III:
Napoje zimne:
Dekoracja standardowa sali w cenie:
Gratis fontanna czekoladowa
dotyczy wesel powyżej 60 os.